Авторизація

Україна
Джемілєв: на кордоні з Кримом процвітає корупція
13.02.2015 о 21:44
image

Уповноважений при президентові України у справах кримських татар Мустафа Джемілєв стверджує, що на адміністративному кордоні з Кримом процвітає корупція. Про це він заявив «Центру журналістських розслідувань», передає Є! Єдність.інфо

За словами Джемілєва, побори збираються представниками як російського, так і українського прикордонних постів переважно з вантажних перевізників.

"Кордон у нас дуже прозорий. Там корупція процвітає. Можна що завгодно провезти, якщо добре заплатити. Особливо це стосується вантажних автомобілів. Я знаю, що раніше вимагали по 300 гривень за тонну товару. Зараз, оскільки інфляція, ціни піднялися ще", - стверджує він.

«Російські прикордонники беруть побори навіть українськими гривнями», - додав Джемілєв.

Нагадаємо, на цьому тижні почав діяти прикордонний режим в Новотроїцькому та Чаплинському районах Херсонщини, які межують з Кримом, а також у ряді регіонів Донецької, Луганської та Харківської областей.

Читайте також: У Криму вирішили знести "резиденцію Януковича"

Він запроваджений Кабінетом міністрів України для підвищення рівня національної безпеки держави та її громадян на час проведення АТО на Донбасі. Група правозахисників пообіцяла стежити за дотриманням прав людини на прикордонній території Херсонщини, що межує з окупованим Кримом в умовах встановленого тут прикордонного режиму.

#Крим#Мустафа Джемілєв#Кордон#Корупція
Більше новин:
Власників «АТБ-маркету» підозрюють у зв'язках з сепаратистами
13.02.2015 о 16:32
news photo
Кількість біженців в Україні перевалила за 1 млн
10.02.2015 о 16:41
news photo
Кабель "Укртелекому" в Криму від'єднали навмисно
10.02.2015 о 15:40
news photo