Авторизація

Суспільство
Рівняни перекрили трасу міжнародного значення
18.02.2015 о 09:55
image

Серед учасників заходу -  родичі бійців 128-ї бригади, яка воює у Дебальцевому, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Рівне1.

Родичі  вимагають від Президента України допомогти солдатам. Також мітингувальники просять у Порошенка створити коридор, по якому можна буде вивести вояків з передової.

До вирішення ситуації, що склалась на фронті, також просили долучитись голову Рівненської ОДА Віталія Чугуннікова. Прибувши на місце збору активістів голова ОДА запевнив, що вимоги активістів та родичів бійців направить до Президента.

Ті, хто вийшов на акції підтримки солдат заявляли, що вона безстрокова.

Читайте також: Родичі солдатів, що знаходяться в Дебальцевому, перекрили дорогу під Генштабом і вимагають ротацію (відео)

Нагадуємо, що вчора, 17 лютого, родичі бійців 128 бригади були у Києві, де з подібними вимогами пікетували Генштаб Збройних сил України. Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що готується наказ про відведення української армії з Дебальцевого.

Попри обіцянки міністра терористи весь день обстрілювали Дебальцеве, зайняли частину міста й тепер для відводу військових з окупованої території потрібна військова допомога.

 

#Міноборони#Рівне#Дебальцеве#родина
Більше новин:
Родичі солдатів, що знаходяться в Дебальцевому, перекрили дорогу під Генштабом і вимагають ротацію (відео)
17.02.2015 о 17:15
news photo
В Уманському районі родичі військових перекрили трасу "Київ-Одеса", вимагаючи запобігти котлу в Дебальцевому
16.02.2015 о 17:58
news photo