Авторизація

Політика
Цукерберг звинуватив Росію, Іран і Китай у втручанні в майбутні вибори США
22.10.2019 о 12:06
image

Засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг заявив про спроби Росії, Китаю і Ірану втрутитися у майбутні вибори в США. Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу NBC News, передає «Є!» із посиланням на Громадське.

Зараз ми бачимо, як Росія, Іран і Китай все активніше і, використовуючи все більш витончені тактики, намагаються втрутитися у вибори», — зазначив Цукерберг.

Він додав, що соцмережа готова протистояти спробам втручання в американські вибори 2020 року, адже раніше змогла запобігти спробах вплинути на вибори в різних країнах, зокрема у Франції, Німеччині, Мексиці, Індії та Бразилії.

Те, що нам вдалося проактивно виявляти їх (спроби втручання — ред) і вживати заходів, є сигналом того, що наші системи зараз набагато більш розвинені, ніж були раніше», — сказав Цукерберг.

Що варто знати про розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про втручання Росії в американські президентські вибори 2016-го:

Сполучені Штати почали розслідувати втручання Росії у вибори президента 2016 року після того, як радник кампанії Трампа проговорився австралійському дипломату. Згодом стало відомо, що спецпрокурор Мюллер знайшов докази зв’язку Кремля з Трампом перед його інавгурацією.

Читайте також: Трамп намагається змусити Зеленського втрутитися у вибори у США – The Washington Post
#Вибори#США#Фейсбук#Цукерберг
Більше новин:
Імпічмент Трампа: понад 200 членів Палати представників висловили підтримку
26.09.2019 о 09:32
news photo
Трамп підписав указ про введення нових санкцій проти Росії
02.08.2019 о 10:37
news photo