Авторизація

Суспільство
Журналісти сіли Єфремову "на хвіст" і з'ясували, де мешкає скандальний регіонал
24.02.2015 о 10:38
image

Екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов живе на столичному Подолі та їздить на VIP-авто за мільйони гривень, повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на "Гроші".

  За інформацією журналістів, саме у цей історичний район столиці після внесення застави приїхав ночувати Олександр Єфремов. Поки підозрюваний спав у своїй оселі, будинок на Подолі був в оточенні більш ніж  20-ти автівок із правоохоронцями.

Вранці на позашляховику Range Rover за регіоналом приїхав водій. Він виніс сумку Єфремова, а слідом вийшов і сам підсудний. Він на камери подякував Борису Колеснікову, за те, що вніс за нього 3,6 мільйонів гривень застави, та підтвердив, що живе у цьому будинку на Подолі вже вісім років.

"Бідний" Єфремов, який нібито не мав грошей для виплати застави, сіл в автівку за кілька мільйонів та вирушив до прокуратури. Його позашляховик супроводжував цілий кортеж. Додому екс-регіонал вертається вже з адвокатом. У дні між засіданнями суду Єфремов майже нікуди не їздить, лишень постійно курсує між квартирою де ночує і будівлею у мальовничому районі Києва  Воздвиженка.

За інформацією журналистів, офіс за цією адресою, куди постійно їздить Єфремов,  арендує товариство з обмеженною відповідальністю "Лакателлі". Компанія займається молочною продукцією і навіть ресторанним харчуванням. Кілька місяців тому представники "Лакателлі" шукали директора на вінницький завод. Але найцікавіше те, що однією з засновниць компанії виявилась Єфремова Наталія Вікторівна. Очевидці переконують, що бухгалтер Єфремова вивезла з офісу усі документи. Тому боятися регіоналу вже нічого.

Читайте також: Єфремов заявив, що відчуває себе українцем

Коли під будівлею, де знаходиться Єфремов, побачили журналістів, сюди викликали правоохоронців з автоматами. Ніяких гостей окрім адвоката луганський хазяїн не приймає. Втім, трохи пізніше до будівлі під'їхало авто з донецькими номерами. Пасажири посоромилися виходити на дворі, тому висаджують і забирають їх виключно у паркінгу. Журналісти намагалися наздогнати автівку, але її водій ігнорував червоні світлофори і навіть вилетів на зустрічну смугу, аби здихатися "хвоста".  

#Суд#Гроші#Нерухомість#Єфремов
Більше новин:
Єфремов заявив, що відчуває себе українцем
23.02.2015 о 15:58
news photo
У розгляді клопотання про зміну запобіжного заходу Єфремову буде задіяний лінгвіст СБУ
23.02.2015 о 15:08
news photo
Олександр Єфремов: "Інформація про те, що один з лідерів "ЛНР" - водій моєї сім'ї - брехня"
23.02.2015 о 11:28
news photo
Єфремов прибув до Печерського суду
23.02.2015 о 10:00
news photo
Єфремов: Я не готовий сісти на 8 років
19.02.2015 о 17:46
news photo
Єфремову не змогли обрати запобіжний захід за новим звинуваченням (відео)
19.02.2015 о 11:07
news photo
Учасниця мітингу на підтримку Єфремова обізвала журналістку "дурою"
18.02.2015 о 14:42
news photo
Єфремов вийшов з ГПУ, йому пообіцяли браслет і новий суд
18.02.2015 о 14:40
news photo