Авторизація

Україна
Полтава, Миколаїв і Суми посилили карантин
16.03.2020 о 15:13
image

З 17 березня у Полтаві, Миколаєві закриваються всі громадські об'єкти в Сумах закликали перейти на дистанційну роботу, пише РБК.

Полтава, Миколаїв і Суми прийняли рішення про запровадження жорстких заходів безпеки під час карантину через поширення коронавірусу. Відповідні рішення були прийняті Полтавським, Миколаївським , Сумським міськрадами 16 березня.

Полтава

З вівторка, 17 березня, в місті закриваються всі торгово-розважальні центри, фітнес клуби та заклади громадського харчування. У звичайному режимі працюватимуть продуктові магазини, аптеки, банки, пошта, заправки, авто та залізничні вокзали, лікарні та ОМС. Зараз у місті проводять скринінг температури пасажирам на вокзалах, а також дезінфекцію комунальних ринків.

Миколаїв

Також з 17 березня в Миколаєві тимчасово зупиняється робота таких об'єктів загального користування з присутністю більше 10 осіб:

Суми

Міський голова Сум Олександр Лисенко перейти на дистанційну роботу органів місцевого самоврядування, а також керівникам підприємств усіх форм володіння. Також доручено перепрофілювати лікарні №4 та №5 в інфекційні. Крім цього у міськраді планують акумулювати додаткові кошти з резервного фонду на медичні захисні засобів та препарати.

У разі коронавирусной інфекції у всіх лікарнях Сум є 25 апаратів штучної вентиляції легенів і 14 кисневих концентраторів. Однак ми готові закупити ще мінімум 10 апаратів ШВЛ", - сказав Лисенко.

Раніше стало відомо, що в Україні одужав перший хворий на коронавірус.

Читайте також:Робота дистанційно або відпустка: Радуцький розповів про законопроєкт щодо протидії коронавірусу в Україні

#Україна#епідемія#карантин#коронавірус
Більше новин:
Нестачі імпортних товарів в Україні не буде, – Нефьодов
16.03.2020 о 15:00
news photo
Пенсії та субсидії в умовах карантину: в уряді пояснили, як українцям отримати виплати
16.03.2020 о 13:24
news photo
В Україні одужав перший хворий на коронавірус
16.03.2020 о 12:25
news photo
Рада скасовує засідання через карантин в Україні
16.03.2020 о 12:19
news photo