Авторизація

Суспільство
У Мінську відбувся закритий концерт Андрія Макаревича (відео)
13.02.2015 о 15:43
image

 Відомий російський виконавець Андрій Макаревич дав закритий концерт-зустріч у Мінську, організовану культурною компанією «Будзьма беларусамі!» та інтернет-порталом «Тузін Гітоў», передає Є | Єдність.інфо. 

 Музикант співав і розповідав про своє ставлення до анексії Криму, президента Путіна і назві «Білорусь». Також виконавець  зазаначив, що бажає, щоб "вся жахлива історія з Україною закінчилася якомога швидче.

Концерт відбувся в мінському кафе "Лофт" (грав музикант на чужій гітарі) та більше  нагадував "квартирник" - кафе було забито під зав'язку, люди тіснилися від барної стійки до дверей у туалет, а коли бармен включав машину для колки льоду, вона заглушала пісні.
На концерт прийшли дружини білоруських політв'язнів - Марина Адамович та Мілана Михалевич, а також представники білоруської опозиції.

Читайте також: У групі «Машина часу» стався розкол через політичні розбіжності

Макаревичу поставили запитання із залу: "Чи правда, що ви з Путіним помирилися і летіли до Мінська одним літаком?" Співак, засміявшись, відповів, що кожен летів своїм.
Також Макаревич назвав білорусів "більш європейцями", ніж росіяни - порівнявши чистоту мінської і московської областей:

У Мінськ лідер "Машини часу" прилетів, щоб на одній з приватних студій записати пісню білоруською мовою для проекту «Тузін. Перазагрузка ».

Відомо, що у Росії Андрій Макаревич через опозиційні висловлювання та підтримку України піддається політичному тиску і цькуванню в державних і провладних мас-медіа.

#Мінськ#Концерт#Музика#Макаревич#музиканти
Більше новин:
Андрій Макаревич: "Володимир Володимирович! Давайте закінчимо війну в Україні, а?"
11.02.2015 о 15:20
news photo
У групі «Машина часу» стався розкол через політичні розбіжності
10.02.2015 о 20:45
news photo
"Ну чого тобі там не вистачало?"- Макаревич представив нову антивоєнну пісню про росТВ (відео)
07.02.2015 о 11:19
news photo