Авторизація

Суспільство
В магазинах Севастополя прокуратура знімає з реалізації товари з ЄС
19.02.2015 о 10:58
image

Прокуратура окупованого Севастополя провела перевірки законності формування цін на соціально значущі продовольчі товари першої необхідності, в результаті якої в магазинах міста виявили реалізацію молочної продукції, країнами походження якої є члени ЄС. У відомстві зазначили, що дана продукція заборонена до ввезення на територію Росії.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Крим.Реалії".

За повідомленням прес-служби прокуратури, дана продукція виявлена ​​в магазині мережі "Ідеал-Південь", де також продавали заборонені до ввезення сири. В ході перевірки дана продукція знята з реалізації, прокуратура проводить перевірку.

Як повідомив представник компанії ТОВ "Ідеал-Південь" в Севастополі, продукти виробництва країн Європейського Союзу користуються колосальною популярністю серед жителів Севастополя. За словами торгового представника, даний ажіотаж викликаний, зокрема, дефіцитом товарів європейського виробництва.

Особливою популярністю користуються вівсяна крупа виробництва Німеччини та Фінляндії, італійські макаронні вироби, литовська побутова хімія, французькі сорти різних сирів, а також молочна продукція багатьох європейських виробників.

Читайте також:Севастопольські студенти шоковані тим, що отримані ними дипломи не дійсні

Нанадаємо, що Росія запровадила санкції проти європейських виробників, згідно з яким на територію Росії і підконтрольних їй Криму і Севастополя, забороняється імпорт товарів, вироблених в США та країнах Європейського Союзу.

З середини 2014 року в торгових мережах Севастополя спостерігається дефіцит різної продукції, в тому числі товарів першої необхідності.

#Санкції#Євросоюз#Продукти#Севастополь
Більше новин:
Екс-гравець "Металурга" покинув Україну після інциденту з російськими військовими в Криму
17.02.2015 о 17:39
news photo
ФСБ знайшла в Ялті схрони "Правого сектора" - прокурор Поклонська
17.02.2015 о 16:26
news photo
Російська Держдума подумує звинуватити Україну в "екоциді" Криму
16.02.2015 о 17:17
news photo
Джемілєв: на кордоні з Кримом процвітає корупція
13.02.2015 о 21:44
news photo